Algemeen

Korte Historie

Onze organisatie bestaat uit vier verschillende stichtingen die onderling met elkaar verbonden zijn. Het begon allemaal in 1990 toen Stichting Pinnenburg werd opgericht en gestart werd met een woonvoorziening voor acht personen waar 24-uurs zorg werd geboden. De activiteiten van de Stichting zijn in de daaropvolgende jaren stelselmatig uitgebreid.

In 2009 is Stichting Werk aan de Winkel opgericht en is er een start gemaakt met het aanbieden van arbeidsmatige dagbesteding in een cadeauartikelen winkel, gevolgd door een Werkplaats in 2012 en een Lunchroom in 2014.

Stichting de Burghten werd in 2017 opgericht als tweede aanbieder van woonbegeleiding. In totaal bieden we nu aan 35 bewoners woonbegeleiding verdeelt over twee verschillende stichtingen en diverse locaties. Alle locaties van wonen en dagbesteding zijn gesitueerd in Putten.

In 2018 is tenslotte Stichting Pinnenburg Beheer opgericht, hierin zijn o.a. de diverse roerende en onroerende goederen en bezittingen van de eerder genoemde Stichtingen ondergebracht.