Dagbesteding informatie Onze Winkel

Dagbesteding informatie Onze Winkel

Midden in het centrum van het gezellige dorp Putten staat onze dagbestedingslocatie Onze-Winkel. In Onze-Winkel kun je leuke ideeën opdoen, kleine en grote cadeaus vinden en leuke producten voor in en rondom het huis.

Verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd die horen bij winkelvoering, zoals de inkoop op de beurs, het prijzen van artikelen, het adviseren van klanten, afrekenen en inpakken van producten en het schoonmaken van de winkel.

Deelnemers zijn in hun eigen werkruimte creatief met haak- en borduurwerk, schilderen, vogelproducten, etc. We branden ook veel houten plankjes of broodplanken in met een persoonlijke tekst. Tevens hebben we een breed assortiment met (houten) wenskaarten.

Wij zijn in het bezit van een echt ouderwets weefgetouw waarop we prachtige gekleurde slingers maken. U kunt de kleuren van de slinger zelf samenstellen en we maken met veel plezier en passie een handgemaakte slinger voor u. Ook voor een uniek kraamcadeautje bent u bij ons op het juiste adres. Met veel precisie maken we van een geboortekaartje een mooi schoentje.
Onze winkel heeft niet voor niets de naam Onze Winkel. Een winkel die we samen draaiende houden. Samen zorgen we voor een fijne werksfeer en een gezellige winkel.