Huizen

De Pinnenburg

De Pinnenburg

De Pinnenburg

Is een 24-uurs zorgvoorziening voor mensen met een licht verstandelijke beperking, dichtbij het centrum van Putten, maar ook vlak bij het bos. Er is plaats voor acht bewoners, naast deze woongroep woont een begeleidend echtpaar dat het team van begeleiders aanstuurt. Omdat deze woonlocatie al ca. 100 jaar oud en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd zijn er door een bouwteam plannen gemaakt die moeten leiden tot nieuwbouw. Volgens planning wordt er vanaf begin 2021 gestart
met de nieuwbouw en is deze nieuwe locatie medio 2022 gebruiksklaar.
De bewonersgroep van woonlocatie “de Pinnenburg” verblijft daarom
tijdelijk op woonlocatie “de Burghten”.

De Burghten

De Burghten

De Burghten

De Burghten is de tweede 24-uurs zorgvoorziening van de Pinnenburg. Hier is plaats voor acht jongeren met een licht verstandelijke beperking. Direct naast de woongroep woont ook hier een begeleidend echtpaar dat samen met het team van begeleiders zorgt voor de continuïteit van de zorg en begeleiding van de bewoners.

De Hakschaer

De Hakschaer

De Hakschaer

Hier wonen vier mannen die al wat ouder zijn. Er wordt de benodigde zorg geboden, er is aandacht voor een goede onderlinge sfeer en praktische en sociale vaardigheden worden getraind en verder ontwikkeld.  Er is iedere dag acht uur begeleiding aanwezig en daarnaast is er te allen tijde, dag en nacht, begeleiding oproepbaar.

De Klaarwaterbos

De Klaarwaterbos

De Klaarwaterbos

Hier wonen drie jonge vrouwen. Er is aandacht voor een goede onderlinge sfeer en geborgenheid en praktische en sociale vaardigheden worden getraind en verder ontwikkeld.  Er is iedere dag acht uur begeleiding aanwezig en daarnaast is er te allen tijde, dag en nacht, begeleiding oproepbaar.

Het Dorpspand:

Dorpspand

Dorpspand

Hier wonen vier jonge mannen in een mooi appartement midden
in het centrum van Putten. Er worden sociale en praktische
vaardigheden getraind die hun zelfstandigheid zoveel mogelijk
bevordert. Er is iedere dag acht uur begeleiding aanwezig en
daarnaast is er te allen tijde, dag en nacht, begeleiding oproepbaar.

BZW-appartementen

BZW appartementen

BZW appartementen

Deze liggen tegenover de 24-uurs woonvoorziening de Pinnenburg. De bewoners van de appartementen ontvangen per week een aantal uren begeleiding en zorg. Bewoners vinden het fijn dat de Pinnenburg zo dichtbij is, zo dat ze altijd direct met hun vragen bij een begeleider terecht kunnen. In een huis zijn er twee appartementen gecreëerd, deze huizen staan in een gezellige woonwijk op loopafstand van het centrum en de mooie bossen. Er is er te allen tijde, dag en nacht, begeleiding oproepbaar.