Actueel – Nieuws

Update nieuwbouw De Pinnenburg

Maart 2022

De nieuwbouw van de Pinnenburg bereikt het hoogste punt. De bouw vordert goed, er zijn kozijnen geplaatst en op veel plaatsen is er al gemetseld.

Pinnenburg

Pinnenburg

Pinnenburg

Januari 2022

De nieuwbouw van de Pinnenburg vordert gestaag. De vormen en indeling van de nieuwe gebouwen zijn al goed te zien op onderstaande foto’s. Het eindresultaat is uiteraard pas over een paar maanden te bewonderen, maar in de tussentijd is het ook mooi om de bouw in stappen vooruit te zien gaan.

Verbouwing Pinnenburg 17-01-2022

 

Oktober 2021

Na lang wachten is het nu eindelijk zover! De sloopwerkzaamheden en nieuwbouw van De Pinnenburg gaan starten. Wij zijn dankbaar voor de start van deze nieuwe fase! In de afgelopen week zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de sloop getroffen. Het terrein is toegankelijk gemaakt voor het bouwverkeer en de bouwhekken zijn geplaatst. Gisteravond hebben de bewoners van de Pinnenburg nog een laatste bezoek gebracht aan het gebouw en samen een foto gemaakt! Volgens planning zal het gebouw eind deze week gesloopt worden.

 

Verbouwing Pinnenburg 10-2021

NIEUWBOUW

Het is bijna zover!
De Pinnenburg krijgt een nieuw jasje. Op dezelfde locatie komt onze nieuwe woonlocatie.

Omdat onze eerste woonlocatie “De Pinnenburg” al ca. 100 jaar oud is en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd, zijn er door een bouwteam plannen gemaakt die moeten leiden tot nieuwbouw. Volgens planning wordt er vanaf begin 2021 gestart
met de nieuwbouw en is deze nieuwe locatie medio 2022 gebruiksklaar.

Stichting de Pinnenburg Nieuwbouw

Impressie nieuwbouw Stichting de Pinnenburg

Stichting de Pinnenburg Nieuwbouw

Impressie nieuwbouw Stichting de Pinnenburg